Veelgestelde vragen

Vind hier een antwoord op de meest gestelde vragen op Bijbelschool.tv.

Algemene vragen

Bijbelschool.tv is een initiatief van 'Stichting Frontrunners'
Het is een volledig online leerplatform bestaande uit verschillende Bijbelscholen. Zie Leerplan voor de mogelijkheden.
Bijbelschool.tv heeft de ambitie om Bijbels onderwijs voor iedereen toegankelijk te maken waar u ook woont in Nederland. Door u te registreren bouwt u mee aan dit online platform. Wij zien u als partner van Bijbelschool.tv en het registratiesysteem is daarom gebasseerd op het aangaan van een partnerschap. Via Account Aanmaken registreert u zich eenvoudig als gebruiker.

Account en registratie

Kies hier op welke manier u partner wilt worden door het bijbehorende leerplan te kiezen. Zodra u het formulier ingevuld en verzonden hebt nemen wij contact met u op om uw account te activeren.
Omdat wij met 'partner worden' registraties werken behandelen wij elke registratie persoonlijk. Wij nemen registraties zo snel mogelijk in behandeling. U hebt daardoor niet direct toegang tot uw account en onderwijs. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur toegang te geven tot uw account.
Zorg dat u ingelogd bent in uw account. Ga naar 'Mijn profiel'. Ga naar het tabblad 'instellingen'. Wijzig uw wacht woord bij het tabblad 'wachtwoord'.
Schrijf een mail naar info@frontunnersministries.nl
Goed nieuws! Wij hebben voor u een registratie hulp geschreven. Als u hier klikt, dan opent deze en kunt u de stappen uit het document doorlopen. Mocht de registratie alsnog niet lukken, dan kunt u een mail sturen via het contactformulier op de website. Wij nemen uw vraag dan zo snel mogelijk in behandeling.

Business partner

Bijbelschool.tv werkt via partnerschappen. Deze partnerschappen worden maandelijks via automatische incasso verwerkt. Op aanvraag kunt u voor deze incasso's een betalingsbewijs krijgen voor uw administratie. Als u hiervan gebruik wil maken, stuur dan een e-mail naar: office@frontrunnersministries.nl met uw verzoek.
Als u alleen Business partner bent via het online platform, dan kunt u dit account maandelijks opzeggen. Indien u echter daarnaast ingeschreven staat als deelnemer van de fysieke Kingdom Business School in Werkendam kan dit niet. In dat geval heeft u de verplichting uw partnerschap door te laten lopen voor een volledig jaar. Dit heeft te maken met de investeringen die wij als organisatie moeten doen voor onze fysieke deelnemers. Echter hopen wij dat dit u er voor kiest om Frontrunners te blijven steunen. Wij geloven in partnerschap voor de lange termijn. Op die manier kunnen wij blijvend impact maken. Zolang uw partnerschap doorloopt blijft u toegang houden tot het online platform en alle (nieuwe) content.

Partnerschap en incasso

Uw partnerschap loopt zolang als u dat zelf wilt. Het is maandelijks opzegbaar. Let wel op: als u uw partnerschap na de 15e van de maand opzegt, zal het partnerschap diezelfde maand nog wel geïncasseerd worden. De incasso word in dat geval stopgezet vanaf de eerste van de volgende maand.
De maandelijkse incasso vind plaats rond de 25e van iedere maand.
Dit is helaas niet mogelijk. U kunt alleen een partnerschap aangaan met automatische incasso.

Mijn vraag staat er niet tussen

Als je vraag er niet tussen staat kun je ons hier helpen om deze pagina te verbeteren.

1Verbetering doorgeven
2Je gegevens
error: Content is beveiligd!!