Voor Business school deelnemers

Christelijke boeken over voorspoed en ondernemen

God is een God van overvloed, gezondheid, goedheid, en geluk. Hij wil de sluizen van de hemel openen en zegen over ons uitgieten. Maar wij spelen daar zelf een grote rol in! De sleutel om die zegen zichtbaar te zien worden in ons leven, is geloof in actie.
www.boazmedia.nl
Door onwetendheid en ongeloof leven weinig christenen in overvloed en voorspoed. Toch is leven in Gods voorspoed voor iedere christen weggelegd. Jezus ging ervoor aan het kruis. Hij betaalde niet alleen de prijs voor onze vergeving, genezing en bevrijding, maar zorgde er ook voor dat we in voorspoed kunnen leven. Die voorspoed dient een hoger doel: de bouw van Gods koninkrijk op aarde. God zegent ons, zodat wij anderen tot zegen kunnen zijn. Om die voorspoed in je leven te ervaren is het belangrijk om te ontdekken hoe Gods economie werkt. In dit boek tref je 14 Bijbelse principes aan: wetmatigheden met betrekking tot Gods economie. Ze brengen de stroom van zegen in je leven op gang. Breng ze in praktijk en ontdek de rijkdom van Gods economie.
www.boazmedia.nl
Overwin de nooit-voldoende mentaliteit en loop in ware overvloed. - Oefen rijkdom van binnenuit. - Ontsnap uit hopeloosheid over je toekomst. - Stop met streven in je eigen kracht om voor je gezin te zorgen. - Vind vrijheid van schuld of schaamte wanneer God je zegent.
www.bol.com
Velen van ons zijn bekend met het concept van Gods genade, of 'goddelijke gunst'. Maar begrijpen we echt hoeveel ons leven hierdoor kan veranderen? In De gunst van God openbaart Jerry Savelle hoe de Heer ons succes wil geven omdat het hem aantrekkelijk maakt voor anderen wanneer we hem als de bron erkennen. Maar om de gunst van God volledig tot uiting te laten komen, moeten we ervoor kiezen om voortdurend bezig te zijn met God, Hem voortdurend met de juiste motieven te benaderen en altijd een juiste houding te handhaven. Als we dat doen, kunnen we tien specifieke voordelen ontvangen.
www.bol.com
Faith & the Marketplace is een levensveranderend boek over de bovennatuurlijke zaken van het koninkrijk van God, en een "leidraad" voor koninkrijksleiderschap, die belooft je naar het volgende niveau van je carrière, bedrijf, beroep of bediening te katapulteren! Doe je gewoon mee of domineer je eigenlijk? Leer hoe u uw geloof in God kunt opbouwen en zijn perfecte plan voor uw leven kunt begrijpen. God roept op tot het herstel van het onverslaanbare team; ministers van de markt en de industrie (koningen), en ministers van het Woord van God (priesters).
www.amazon.com
Onze cultuur is verzadigd met valse leer over wat het betekent gezegend te zijn, maar wat zegt de Bijbel erover? Hoe kunnen we echt een gezegend leven leiden? Met humor, passie en duidelijkheid presenteert voorganger en bestsellerauteur Robert Morris de geheimen van het leven van een gezegend leven, zowel financieel als spiritueel. Hij laat zien dat wanneer God je hart verandert van egoïsme in vrijgevigheid, elk deel van je levensreis wordt beïnvloed.
www.bol.com
In The Blessed Life, Pastor Robert Morris leert dat vrijgevigheid een belangrijke component is om in Gods gunst te zijn. Nu, in BEYOND BLESSED, deelt hij het belang van een goede rentmeester te zijn, niet alleen met je financiën, maar met elk deel van je leven. Pastor Morris zal u motiveren om een ​​betere manager van uw geld te worden en praktische lessen geven om uw financiën naar een hoger niveau te tillen. Door Bijbelse principes, persoonlijke verhalen en ongelooflijke getuigenissen leer je hoe je een goede rentmeester kunt zijn en dat als je je financiën goed beheert, zegeningen in alle gebieden van je leven.
www.bol.com
Zoals Mattheüs 6:24 zegt: "Je kunt niet zowel God als geld dienen." Maar helaas, veel mensen dienen geld zonder ooit een bewuste keuze te hebben gemaakt om dit te doen. Door niet te leren hoe u uw geld kunt beheren, wordt u een dienaar van uw financiën. Ook al heb je misschien een hart dat God radicaal wil dienen, je kunt uiteindelijk uit gewoonte toch geld dienen - gewoon vanwege je levenssituatie.
www.bol.com
Tom de Wal legt in dit boek krachtig uit wat de zegen en diepte van financieel partnerschap is. Hij zet uiteen wat de Bijbel erover zegt en hoe het een enorme zegen kan zijn in jouw geloofsleven.
www.frontrunnersministries.nl
God wil dat Zijn volk financieel voorspoedig is. Maar de meeste christenen zien slechts een deel van het hele plaatje als het gaat om Gods wil voor hun voorspoed. Veel goede christenen zijn nooit de dimensie van voorspoed binnengegaan die God voor hen bedoelde. In "Biblical Keys to Financial Prosperity" geeft Eerw. Kenneth E. Hagin een vogelperspectief van het onderwerp welvaart voor de gelovige.
www.amazon.com
Het is veilig om te zeggen dat bijna iedereen een gelukkiger, succesvoller leven zoekt. Dus waarom bereiken zo weinigen het? Business Secrets from the Bible stelt een nieuwe manier voor om succes te bekijken en te benaderen - een die gebaseerd is op sleutelconcepten uit de Bijbel die eigenlijk verrassend eenvoudig zijn. Dit boek, dat speciaal is geschreven voor mensen die op zoek zijn naar succes op het gebied van geld, relaties en spiritualiteit, moedigt lezers aan om hun gemeenschappelijke fouten te beseffen, ze te verwerken en die fouten om te zetten in toekomstige triomfen. Gevuld met concreet advies voor verbeterde financiën, spiritualiteit en verbinding, neemt deze hulpbron een praktische benadering aan en beoogt niet alleen de geest te veranderen, maar ook de acties van lezers met een vanzelfsprekend en overtuigend pad.
www.bol.com
Op 20 april 1999 nam Billy Epperhart een pauze om te gaan vissen. Toen ontving hij de oproep dat twee studenten het vuur op Columbine High School hadden geopend. Als voorganger van de kerk die het dichtst bij de school lag, werd Billy geconfronteerd met een tragedie, gebroken mensen met veel vragen en een wervelwind van media-aandacht. Het leven veranderde snel en donker voor de gemeenschap van Columbine. De lessen die Billy heeft geoefend en geleerd van die tragedie zijn hem sindsdien blijven volgen. De principes voor het navigeren door verandering zijn hetzelfde voor het omgaan met onverwachte tragedies bij het hanteren van een nieuw dieet. Change Mastery is een boek dat een spirituele en praktische gids biedt om de meester van verandering in je leven te worden. Of het leven nu een onverwachte, moeilijke verandering in je weg gooit, of je wilt gewoon een paar pond verliezen, dit boek zal je helpen navigeren door de wateren van het kiezen en implementeren van verandering in je leven. Door verandering onder de knie te krijgen, zul je in staat zijn sterk te staan, wat er ook op je pad komt.
www.amazon.com
Groot leiderschap creëert buitengewone dingen. Slecht leiderschap veroorzaakt onherstelbare schade. Het resultaat is afhankelijk van de verantwoordelijke persoon. Terwijl sommige worden geboren met aangeboren leiderschap, moeten anderen die sterke punten ontwikkelen. Maar elke leider is verantwoordelijk om consequent hun leiderschapsvaardigheden aan te scherpen, in het belang van hun mensen en hun werk. Auteur en M.B.A. Billy Epperhart is gespecialiseerd in het bouwen van grote leiders van binnenuit. In Leadership Mastery helpt hij u: - Ontketen de kracht van binnen door te focussen op doel, geloof en moed. - Geef anderen macht door begrip voor discipelschap, gebed, gunst en mensenvaardigheden te gebruiken - Leiderschapstools, strategieën en geheimen van management implementeren - Leiderschapsbewustzijn helpt u de valkuilen van slecht leiderschap te vermijden en de leider te worden je had zo moeten zijn!
www.bol.com
Uw dagen van slaaf, ontmoedigd en overweldigd zijn door uw financiële problemen zijn voorbij! Van financieel worstelen tot het opbouwen van een succesvol wereldwijde ministry en genieten van financiële vrijheid, auteur Gary Keesee deelt zijn reis en zijn bewezen succesvolle principes zodat u uw financiën kunt beheersen. Je leert de spirituele wetten van Gods koninkrijk en precies hoe je elk besproken principe kunt toepassen. Ook duidelijk en vakkundig uitgelegd is hoe: Vind verloren geld. Stel een plan op om in minder dan 7 jaar schuldenvrij te zijn (inclusief uw hypotheek!). Bespaar op elk gebied van het leven. Zie dat de financiële wetten van het Koninkrijk kunnen kruisen met het natuurlijke rijk om je vrijheid van zorgen en angst te brengen. Van valkuilen om te vermijden tot proactieve stappen, het pad naar financiële vrijheid is duidelijk verlicht. "Fixing the Money Thing" is geen boek met saaie cijfers en budgetten, het is een inspirerend boek dat je leven op veel positieve en lucratieve manieren zal veranderen.
www.bol.com
Het is tijd om te stoppen met wachten tot er iets verandert in uw financiën en in uw leven. Het is tijd om de manier waarop je denkt te veranderen. Het is tijd voor een revolutie - uw financiële revolutie. Het boek bevat: • bewezen principes • ongelooflijke verhalen • Bijbelse wijsheid • praktische tips. Uw financiële revolutie is specifiek ontworpen om u te helpen de wetten te begrijpen die het Koninkrijk van God regeren, zodat u ze kunt toepassen op uw dagelijkse leven.
www.bol.com

Boeken over leiderschap

ook seculiere auteurs

Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt. Hij leert ons hoe we de kwaliteit van ons werkende leven, privé-leven en gezinsleven kunnen verbeteren. Zijn inzichten hebben duizenden mensen in staat gesteld meer plezier en zin te ervaren in hun omgang met anderen; dit heeft het werk in duizenden organisaties en bedrijven prettiger en effectiever gemaakt.
www.bol.com
De One Minute Manager van Ken Blanchard en Spencer Johnson is een businessklassieker waarvan in Nederland en België al meer dan 40.000 exemplaren zijn verkocht. De methode uit het boek wordt al tientallen jaren met succes toegepast door vele managers van topondernemingen. Deze herziene editie is helemaal aangepast aan de huidige tijd en kan weer vele jaren mee. De kracht van dit boek zit hem in drie effectieve managementtechnieken die in een verhalende vorm uitgelegd worden. Deze managementtechnieken zijn nog altijd actueel en iedereen, in elke organisatie, kan ze leren toe te passen en een One Minute Manager te worden die in weinig tijd grootse resultaten behaalt. Ken Blanchard en Spencer Johnson wijzen in heldere, begrijpelijke taal de weg naar grotere productiviteit en meer plezier op de werkvloer. Een methode die werkt!
www.bol.com
Developing the Leader Within You is Dr. Maxwell's eerste en meest duurzame leiderschapsboek, heeft meer dan een miljoen exemplaren verkocht. In deze Christian Leaders Series-editie van deze Maxwell-klassieker ontdek je de bijbelse basis voor leiderschap die John Maxwell al meer dan veertig jaar als voorganger en bedrijfsleider gebruikt. Dezelfde principes en praktijken zijn beschikbaar voor dagelijkse leiders in elke levensgang. Het is een verheven roeping om een ​​groep te leiden - een gezin, een kerk, een non-profit, een bedrijf - en de tijdloze principes in dit boek zullen een positieve verandering teweegbrengen in je leven en in het leven van de mensen om je heen.
www.amazon.com
Zijn er beproefde principes die een persoon altijd helpen om te groeien? John Maxwell zegt dat het antwoord ja is. Hij is al meer dan vijftig jaar gepassioneerd over persoonlijke ontwikkeling en voor het eerst leert hij alles wat hij heeft geleerd over wat er nodig is om ons potentieel te bereiken. Op de manier waarop alleen hij kan communiceren, leert John. . . - De spiegelwet: je moet waarde in jezelf zien om waarde aan jezelf toe te voegen - De wet van bewustzijn: je moet jezelf kennen om jezelf te laten groeien - De wet van modellering: het is moeilijk te verbeteren als je niemand anders hebt dan jezelf te volgen - De wet van het elastiek: de groei stopt als je de spanning verliest tussen waar je bent en waar je zou kunnen zijn - De wet van bijdrage: jezelf ontwikkelen stelt je in staat om anderen te ontwikkelen
www.bol.com
bestsellerauteur John C. Maxwell legt uit hoe echt leiderschap werkt en maakt het voor iedereen toegankelijk. Leiderschap komt niet uit je titel. In feite is het noemen van een positie slechts het eerste en laagste van de vijf niveaus die elke effectieve leider bereikt. Om meer te worden dan een baas die mensen moeten volgen, moet je de vaardigheid beheersen en een team opbouwen dat niet alleen resultaten oplevert, maar ook toekomstige leiders.
www.bol.com
De maat van de leidinggevende, Peter F. Drucker herinnert ons eraan, is het vermogen om 'de juiste dingen gedaan te krijgen'. Dit houdt meestal in dat te doen wat andere mensen over het hoofd hebben gezien en dat het vermijden van wat onproductief is. Intelligentie, verbeelding en kennis kunnen allemaal worden verspild in een uitvoerende taak zonder de verworven gewoonten van de geest die hen tot resultaten vormen. Drucker identificeert vijf praktijken die essentieel zijn voor de effectiviteit van bedrijven en die kunnen en moeten worden geleerd: - Tijd beheren - Kiezen wat bij te dragen aan de organisatie - Weten waar en hoe kracht te mobiliseren voor het beste effect - De juiste prioriteiten stellen - Ze allemaal samenvoegen met effectieve besluitvorming Peter F. Drucker loopt uiteen in de annalen van het bedrijfsleven en de overheid en demonstreert de onderscheidende vaardigheden van de uitvoerende macht en biedt nieuwe inzichten in oude en schijnbaar voor de hand liggende bedrijfssituaties.
www.bol.com
McIntosh en Rima bieden een reeks stappen die leiders moeten overwegen, zodat ze de controle over hun duistere kant kunnen nemen en leren hun creatieve krachten te benutten.
www.bol.com
De valkuil voor veel ondernemers is dat ze keihard werken in hun bedrijf, maar het ondanks hun tomeloze inzet niet lukt om dat bedrijf uit te bouwen tot een succesvolle en groeiende organisatie. Dat komt omdat de meeste ondernemers werken ín hun bedrijf, en niet áán hun bedrijf. Ze hebben een baan, en niet een onderneming en houden zich bezig met de dagelijkse werkzaamheden zonder strategisch na te denken over de toekomst van hun bedrijf. Het is een mythe dat iedereen die goed is in zijn werk, ook goed zou zijn in ondernemen. Dat iedereen met een eigen bedrijf automatisch een goede ondernemer is. Dat is de ondernemersmythe.
www.bol.com

Boeken over geld en ondernemen

ook seculiere auteurs

'De 100 ijzeren wetten voor succes in zaken' is een positief en onthullend boek over de wijze waarop het zakendoen in werkelijkheid functioneert. Tracy is een van Amerika' s meest vooraanstaande autoriteiten waar het gaat om de ontwikkeling van menselijk potentieel en persoonlijke effectiviteit.
www.bol.com
"The One Hour Plan for Growth" biedt een beproefd systeem voor elk bedrijf om een ​​duidelijk en aantrekkelijk bedrijfsgroeiplan te maken dat in ongeveer een uur op één vel papier past. Dit boek wordt snel gelezen en u en uw mensen blijven energiek en gefocust op uw topprioriteiten. * Bestrijkt de zes essentiële elementen van het dynamische bedrijfsgroeiplan: visie, missie, waarden, doelstellingen, strategieën en prioriteiten*
www.bol.com
Of u uit de schulden wilt komen, of aan het eind van de maand geld wilt overhouden, of bijzonder welvarend wilt worden, dit boek is een 'must read'. Op een prettig leesbare manier leert Robert Kiyosaki u onder meer hoe geld verdiend wordt en hoe u uw inkomen kunt laten toenemen, hoe u niet alleen meer geld kunt verdienen, maar vooral hoe u het kan behouden en voor u kunt laten werken en wat de beste manier is om financieel voor uzelf te zorgen.
www.bol.com
Rijke pa's Cashflow Kwadrant onthult hoe sommige mensen minder werken, meer verdienen, minder belasting betalen en leren om financieel vrij te komen.
www.bol.com
De meeste beginnende bedrijven mislukken. Maar de meeste van die mislukkingen zijn te voorkomen. De Lean Startup is een nieuwe aanpak van business die over de hele wereld wordt toegepast. Het verandert de manier waarop bedrijven georganiseerd zijn en nieuwe producten geïntroduceerd worden. De Lean Startup gaat over leren wat je klanten écht willen. Het gaat over je visie blijven testen, aanpassen en toespitsen voordat het te laat is. De tijd is rijp om Lean te denken. De kern van de bestseller De Lean Startup van Eric Ries, gaat over hoe een bedrijf zeer succesvol kan zijn door constant te blijven innoveren. Blijf nooit stilstaan en denk altijd vooruit.
www.bol.com
Gevuld met honderden specifieke voorbeelden en georganiseerd in een samenhangend kader van praktische concepten die door managers en ondernemers op alle niveaus kunnen worden toegepast, biedt Build to Last een masterblauwdruk voor bouworganisaties die tot ver in de 21ste eeuw en daarna zullen floreren.
www.bol.com
Simon Sinek laat in ‘Begin met het Waarom’ zien dat organisaties en leiders die zich richten op het Waarom van hun bedrijf succesvoller, invloedrijker en innovatiever zijn. Leiderschapsstijlen kunnen verschillen, maar alle grote, inspirerende leiders hebben één ding met elkaar gemeen: ze weten dondersgoed waaróm ze doen wat ze doen. Toch sneeuwt bij veel bedrijven het Waarom nogal eens onder in de hectiek van de dag. ‘Begin met het Waarom’ helpt je om het Waarom weer centraal te stellen en zo beter en authentieker leiding te geven en je omgeving te inspireren. Met vele voorbeelden uit de praktijk toont Sinek aan dat het werkt. Dit boek is gebaseerd op de ideeën uit zijn TEDX-talk over leiderschap, waarmee hij wereldwijd de aandacht trok.
www.bol.com
Er zijn natuurwetten, dus waarom zouden er geen marketingwetten zijn? Zoals Al Ries en Jack Trout - de wereldberoemde marketingconsultants en bestsellers van Positioning - noteren, kun je een indrukwekkend vliegtuig bouwen, maar het zal nooit de grond verlaten als je de natuurwetten negeert, vooral zwaartekracht. Waarom vragen ze dan, moeten er niet ook marketingwetten zijn die moeten worden gevolgd om winnende merken te lanceren en te behouden? In The 22 Immutable Laws of Marketing bieden Ries en Trout een compendium van tweeëntwintig innovatieve regels voor begrip en succes op de internationale markt. Van de wet van leiderschap tot de wet van de categorie, tot de wet van de geest, deze waardevolle inzichten doorstaan ​​de tand des tijds en bieden een duidelijk pad naar succesvolle producten. Overtreding ervan op eigen risico.
www.bol.com
Een praktische benadering om rijkdom te creëren op basis van de gevestigde principes van oude Joodse wijsheid, toegankelijk gemaakt voor mensen van alle achtergronden De ups en downs van de economie bewijzen het beroemde principe van rabbijn Daniel Lapin dat hoe meer dingen veranderen, hoe meer we afhankelijk moeten zijn van de dingen die nooit veranderen. Er is geen betere bron voor zowel praktische als spirituele financiële wijsheid dan de beproefde kennis in het oude Joodse geloof en zijn cultuur. In de tweede editie van Thou Shall Prosper,Lapin biedt een praktische benadering voor het creëren van rijkdom op basis van de gevestigde principes van oude Joodse wijsheid. Dit boek geeft details over de tien permanente principes die nooit veranderen, de tien geboden om geld te verdienen als je wilt, en verkent de economische en filosofische visie van het bedrijfsleven dat al eeuwen deel uitmaakt van de Joodse cultuur. De focus van het boek ligt op het toegankelijk maken voor individuen van alle achtergronden, de tijdloze waarheden die Joden al eeuwenlang gebruiken om uit te blinken in zaken.
www.bol.com
s het financiële plan van middelmatigheid - een droomstelend, zielzuigend dogma bekend als The Slowlane - jouw plan om rijkdom te creëren? Je weet hoe het gaat - ga naar school, krijg een goede baan, bespaar 10 procent van je salaris, koop een gebruikte auto, annuleer de filmkanalen, stop met het drinken van dure Starbucks mokka lattes, red en knijp je leven weg, vertrouw op je levensreddend voor de aandelenmarkt, en op een dag kunt u rijk met pensioen gaan. De reguliere financiële goeroes hebben je blindelings de rivier verkocht. Voor degenen die niet willen dat een levenslang abonnement "met minder genoegen neemt", en een kleine kans op oudere rijkdommen, is er een snelweg naar buitengewone rijkdom die een spoor naar financiële onafhankelijkheid sneller kan verbranden dan welke weg dan ook. Eis de Fastlane, een alternatieve weg naar rijkdom die dromen werkelijk aanwakkert en miljonairs jong, niet oud creëert. Raak de Fastlane, kraak de code naar rijkdom en ontdek hoe je een leven lang rijk kunt leven.
www.bol.com
Expert Secrets helpt mensen hun boodschap te vinden en vervolgens een massabeweging van mensen te creëren die hen voor dat advies zullen betalen.
www.bol.com
“Russell heeft meer dan tien jaar met succes online bedrijven gestart en opgeschaald. Dit boek haalt het beste uit wat hij heeft ontdekt uit meer dan 1.000 unieke split-tests, tientallen miljoenen bezoekers online en heeft het opgesplitst in een eenvoudig proces dat ELK bedrijf kan gebruiken om hun verkeer, conversies en verkopen online geometrisch te verbeteren.
www.bol.com
Het StoryBrand-proces van Donald Miller is een bewezen oplossing voor de worsteling waarmee bedrijfsleiders worden geconfronteerd wanneer ze over hun bedrijf praten. Deze revolutionaire methode om in contact te komen met klanten biedt lezers het ultieme concurrentievoordeel en onthult het geheim van het helpen van hun klanten om de aantrekkelijke voordelen van het gebruik van hun producten, ideeën of services te begrijpen. Het bouwen van een StoryBrand doet dit door de lezers de zeven universele verhaalpunten te onderwijzen waarop alle mensen reageren; de echte reden waarom klanten aankopen doen; hoe een merkboodschap te vereenvoudigen zodat mensen het begrijpen; en hoe u de meest effectieve berichten kunt maken voor websites, brochures en sociale media. Of je nu de marketingdirecteur bent van een miljardenbedrijf, de eigenaar van een klein bedrijf, een politicus voor kantoor of de zanger van een rockband, Building a StoryBrand zal voor altijd de manier veranderen waarop je praat over wie je bent, wat u doet, en de unieke waarde die u aan uw klanten toevoegt.
www.bol.com
error: Content is beveiligd!!